29 Kasım 2012 Perşembe

100. Şube Kutlaması Gratis İndirimi The Balm, Essence Alışverişimi Desem? The Balm'dan Payıma Kalan mı?



     Merhaba pinkylerim;



     
     Uzun süredir beklediğim Gratis indirimi 100.Şubesinin şerefine 26-27 kasım tarihlerinde yapıldı. Bu haberi indirimin son günü 17:30 İstanbul-İzmir uçağında hosteslerden öğrendim tabi iner inmez elimde bavulumla nasıl Gratis mağazası aradığımı tahmin edersiniz:)) 
     İzmir-Hatay şubesine girdiğimde saat akşam 8 olmuştu ve mağaza resmen yağmalanmış gibiydi.. Yolda hayalini kurduğum Nude-tude, Down boy, Frat boy ve Mary lou hayallerim yerle bir oldu. The Balm standının neredeyse süslerini bile söküp götüreceklermiş, bu indirimi az kişinin duyduğu ve kaçırdığı söyleniyor ama the balm standında oje bile bırakılmamıştı resmen. Birde duyulsa Gratis'in halini düşünemiyorum bile:))
     Bende haliyle daha az yağmalanmış essence standına şöyle bi el atıp kasaya gelmiştim ki son anda alınmaktan vazgeçilmiş Balm-jovi ve Balmbini Paleti vardı görevlinin elinde. Haliyle ikisinide almak için atladım ama Balm-jovi paleti açıp baktığımda tamamının parmaklanmış ve bütün gün tester niyetine kullanılmış olduğunu farkettim. Bende depodan yeni gelmiş jelatini bile yırtılmamış Balmbini'yi alıyordum ki, Görevlinin tüm ''sağlıklı değil'' uyarılarına rağmen bakteri yuvası Balmjovi'yi  saniyede kapan yan kasadaki müşteri beni şoktan şoka soktu ıııııyk:S 
     Vel-Hasıl kelam hayal kırıklığı ile karışık bir kaç parça essence ve bir Balmbini paleti son anda kapmış olmanın gururuyla işte Gratis İndirimi Alışverişim artı ve eksileriyle karşınızda;





Soldan sağa doğru;

1) Essence twilight serisi Breaking Dawn eye-liner: 01-alice had a vision rengi
normal fiyatı 7,95 tl indirimli 3,98 tl
Açıkçası ben hiç beğenmedim simleri soluk,sürmesi zor ve kalıcı değil.

2)Essence XXXL Shine lipgloss; 05-super girl rengi
normal fiyatı 5,99 tl indirimli 3,00
koyu renkli olanları yapış yapış gelmişti ama şeffaf tonları olanlarını sevdim

3)Essence My Base Aydınlatıcı; pembe tonu
normal fiyatı; 12,99 tl indirimli 6,50 tl
Verdiği aydınlık görünümü farketmeyen yok, bronz tonunda olanı alınacaklar listesine eklendi;)

4)Essence Stay All Day fondoten; 20-Soft Nude rengi
normal fiyatı 12,99 tl indirimli 6,50 tl
Kapatıcılığı orta, yapısı hafif bence günlük ve pratik bir fondoten.

5)Essence Get Big! Lashes Volume-Curl Mascara;
normal fiyatı 7,99 tl indirimli 4,00 tl



Bu çok büyük sürpriz oldu benim için, kirpiklerim uzun ama yere bakar benim bu maskarayı aldığımdan beri kıvırıcıya elim gitmez oldu. Sayesinde reklamlarda ki gibi kirpiklerim oluyor hemde ne yapışıyor nede akıyor bütün gün. Sanırım artık kolay kolay vazgeçemeyeceğim bundan:))


Ve finalde;

Essence Tekli far; 02-altın simli ve 03-gümüş simli
normal fiyatı 5,49 tl indirimli 2,75
Mat renklerini hiç denemedim ama simli olanlarını bayıla bayıla kullandığımdan alıp deneyin derim. Kırılmaz, fazla tozlanmaz, iyi yapışır ve renkleri yarı şeffaf sayılırlar.

VE SONUNDA THE BALM BAMBİNİ PALETTE;
normal fiyatı 50 tl indirimli 25 tl
Siyah ve Mavi-mor tonunu ıslak fırça ile eye-liner olarak kullandım ve sonuç harika!
Aydınlatıcıyı allık üzerine bir kat sürdüm ışıltısı süper gece makyajı için ideal!
Henüz bronz, yeşil farları ve kırmızı ruj-allık renklerini denemedim, kahve tonlarındaki nude ruj günlük olarak kullandım, şöyle böyle diyelim;)

ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SORU VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. PİNKY PİNKY KALIN!

                             KİSS KİSS 
                   PİNK BUNNY.

8 yorum:

  1. Çok güzel ciciler kapmışsın güzel günlerde kullan:) Bende balmbiniyi alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım sanırım bir dahaki indirimde es geçemeyeceğim, ayrıca essence fondotenide sansıma ne cıkarsa diyerek almıstım baya sevdim 3 gündür kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kalbimde balmjovide kaldı çünkü hem Simli hemde mat farlar var palette.. Krem allık, aydınlatıcı ve liner ihtiyacın varsa balmbini yeterli ama far kullanmayı seviyorsan tabiki tavsiyem balmjovi:) zaman ayırdığın için teşekkürler pinky pinky kal:))

      Sil
  2. Güle güle kullan:)Essence maskaraları merak ediyorum ama şu an ihtiyacım yok diye almamıştım,benim kirpiklerimde düz,bunu not ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde kirpiklerim dümdüz malesef:( haftasonu l'action kirpik serumu yazımı paylaşıcam. Aldığım ürünleri denemeden yazmıyor ve serumu 2 haftayı tamamlamadan yazmak istememiştim. Benim gibi kıvırıcıya mahkumsan o yazımıda okumanı tavsıye ederim.. Essence gelince fondoten ve bazların memnunum ama allıklarını nedense sevmedim aklında olsun. Zaman ayırdığın için teşekkürler pinky pinky kal:))

      Sil
  3. bir tavsan annesi olarak,blogunun ismi ilgimi cok cekti :)süpersin

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. merhaba pink bunny,
    izmirli misin?ben de 4 yıl okudum orada ;)
    essence 03 gümüş simli farı dikkatimi çekti, bu yıl beyaz ve gümüş simli farlar çok moda, gelse essence stay all day serisindeki stars&stories krem farını bekliyorum sabırsızlıkla..
    kirpik kıvırıcı hangi markayı kullanıyorsun merak ettim.
    sevgiler
    not: yorumda kelime doğrulama soruyor, kolaylık olsun diye onu kaldırabilirsin, ayarlar/yayınlar ve yorumlar/kelime doğrulaması göster seçeneğinden ayarlayabilirsin ;)sevgiler

    YanıtlaSil
  5. merhaba şebnemcim;
    evet izmirliyim ama şuan istanbulda yaşıyorum. Aslında tam yaşıyorum denemez ailem izmirde olduğu için ikiye bölünmüş durumdayım:)essence far konusunda gümüşten ziyade çok hafif gri beyaz arası duruyor göz kapağında, bence yarı şefaf bu tekli farlar birebir gördüğün rengi vermiyor. Yalnız benim sevdiğim tarafı ince simli olmaları flormar, rimmel vb. markaların farlarına göre ince sim tanecikleri var içinde ve çok güzel yansıtıyorlar parıltıyı bu yüzden gündüz kullanmayı çok seviyorum belli belirsiz bir far ile ışık oyunu yapmak gibi geliyor;) Kirpik kıvırıcı özel bir markam yok en son sephoradan aldım 2 ay önce siyah klasik serisinden hala bir bozulma olmadı. kıvırıcıda tek dikkat ettiğim silikonunun biraz etli yani kalın olması. Zaman ayırıp okuduğun için teşekkürler pink pink kal!

    YanıtlaSil