21 Kasım 2012 Çarşamba

Karar Verilmiştir!

    Çok uzun zaman önce binbir hevesle açılan bu blogu ne yapacağımı bir türlü karar verememiştim.. kendi hayatımla ilgili yazsam; gündemim benim bile takip edemeyeceğim kadar hızlı değişirken toparlayıp nasıl yazacaktım? Dıdısının dedesi resmen çok uzun işti...  Sonra insanları  ve ilişkileri yazmayı düşündüm ama prensip olarak hoşuma gitmedim. (özlük hakları diye bi olay var! nıçk nıçk bunny hiç etik değil!! hem sen romantik bile değilsin ilişkilermiş peaah:)). Sonra sonra farkettim ki okuduğum yada takip ettiğim kişiler bunu hayatta yapmaktan keyif aldıkları şey üzerine yürütüyorlar. Şimdi geldik incilerimi n döküldüğü yere ; peki ben nelerden keyif alıyordum?

PEKİ BEN NELERDEN KEYİF ALIYORDUM?

   Oturdum liste yaptım;
1)çiçeklerim; '' yooo yooo bunu kendime yapamam! bu çok kişisel hem daha emekliye ayrılmadım:) bunu 40 yaş sonrasına saklayayım en iyisi:))

2)arabalar; ''işte o hiç olmaz sonra erkekler dünyasında uğraş dur!''

3) teknoloji; '' yeni çıkan oyunları, cihazları düşündükçe çok heyecanlanıyorum.. elektronik delisiyim ama elektronik delilerinin dünyasına dalmaya hazırmıyım?''

4) gezdim gördüm olaylarınıma girsek?; '' bu en mantıklı olanı ama sürekliliği olmayabilir.. erenlerimin sağı solu belli olmaz ki benim? 2 hafta evden çıkmadığımda olur, 1 haftalık seyyahati 1 aya uzattığımda:S belli olmaz, hiç belli olmayadabilir yani!?)
veeeee sonuç; 

   Arkadaşlarla içilen kahveler, iceberg (bu sevgilim takma adı) ile yapılan konuşmalar ve gittigidiyorda 2005ten bu yana tez yazıp yüksek doktorasını yapmış bir alışveriş manyağı olarak GÜZELLİK-KOZMETİK blogu yapılmasına karar verilmiştir... Vatana millete hayırlı uğurlu olsun!

                                                                                                         Kiss Kiss!
                                                                                                     Pink Bunny       

3 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:) birde şu izleme işlerini öğrensem beni tutana aşk olsun yani... o blog senin bu blog benim gezicem artık:))

      Sil
  2. hosgeldinnn :) icinden her ne geliyorsa onu yaz, bende takipteyim artik! banada ugarsan cok sevinirim!:)

    uyuyakalanguezel.blogspot.de

    YanıtlaSil