21 Kasım 2012 Çarşamba

Ve ilk Alışveriş Yazım...

    Merhaba pinkylerim;

    İlk yazıya giriş yapmak gerçekten zormuş, bu yazıya, birkaç defa silip yeniden başladıktan sonra, ''bu sefer silmek yok'' diye şartlanarak giriş yaptığımı biraz utanarak birazda kendi halime gülerek belirtmek isterim.

    Gelelim bugün yaptığım gratis ve sephora alışverişime. Bilenler bilir Bahçeşehir semtinde Gratis yok! En olmadık semtlerde bile karşıma çıkarak sadece avm değil sokak mağazacılığıda yapan bu cici markanın Bahçeşehir gibi bir yerde şubesinin bulunmayış sebebini bilmemekle birlikte bu durum  beni çok şaşırtıyor... Haliyle buralarda olmayınca bende kalktım Beylikdüzü Torium'da bulunan Gratis'e gitmek zorunda kaldım. Torium Mağazası diğerlerine göre daha geniş olmasına rağmen bana çok renksiz ve ruhsuz geldi.. Renksizlik standların ve raflardaki ürünlerin aşırı düzenli ayrılması ama dizilişlerinin karışık olmasından, örneğin aradığınız markayı hemen buluyorsunuz ama hangisi tester hangisi kapalı ürün hangisi ellenmiş hangisi ellenmemiş çözmek zor. Kısaca gayet resmi sıralılar ama özensiz ve pis gözüküyor ambalajlar. Ruhsuzluğun sebebi ise çalışanlarıydı, resmen birşey sormayalım diye köşe kapmaca oynadık mağazanın içinde ki; ben gratisleri severim gratisin satış görevlileriyle konuşmayı ve beni hep doğru yöndendiriyor olmalarından dolayı ayrı severim ama toriumda alışverişten soğudum.. Yine Gratise gidermiyim? kesinlikle ''EVEET'' ama toriuma asla, asla, asla.. yarım saat fazla araba kullanırım ama kalkar Yeşilköy şubesine giderim:))
    Gelelim aldıklarıma. Şimdilik sadece resimlerini isimlerini ve fiyatlarını paylaşıcam çünkü ayrıca incelemesini yazmayı düşündüklerim var;



1) ı love... cosmetics lemons&lime 3 parça lık set: 5.00               

2)Benri 80'li kare makyaj temizleme pamuğu: 3.25tl                   

3)Cala 30'lu aleo vera özlü makyaj temizleme mendili: 3.37tl  

4)L'action kirpik bakım maskarası: 17.90tl                                      
(''Eyelash treatment'' yazıyor ambalajında)                            

5)L'action gözenek sıkılaştırıcı krem: 19.90tl                                    
('' Pore reducing cream'' yazıyor ambalajında)                       

6)City color 4'lü mini far: 2,75tl                                                              




7) Demeter tek notalı kokuların adedi: 12.50 tl

8)essence nude glam no:3 cottoncandy oje: 2.50 tl

en baştaki ı love.. ürünleri ilk resimdeki paketin açılmış hali. İçerisinden resimde gördüğünüz 100ml. duş jeli, 100ml vücut kremi ve lipgloss çıktı, gloss benim için süpriz oldu çünkü alırken dikkat etmemiştim:))

demeterin kokularına ben motivasyon şişecikleri diyorum. kalıcılıkları düşük ve tek notalı oldukları için parfümden ziyade gün içinde ders çalışırken yada toplantı öncesi şöyle bi havam yerine gelsinde mutlu olayım diye fıslatılması tarafımdan tavsiye edilir! cherry blossom çiçeksi-şekerli, sex on the beach alkolsuz meyve kokteyllerini anımsatıyor bana. Cannabis flower bana unisex bir koku gibi geldi çiçekten ziyade baharatlı yada bitkileri anımsatıyor biraz. Eğer erkek arkadaşınız böyle şeylerden hoşlanıyorsa bir ona bir kendinize alabilirsiniz...

Sephoradan sadece bath serisinin içinde yağ bulunan banyo topçuklarndan aldım. aslında benefite göz atmak istiyordum ama bir telefon:) üzerine fazla zamanım kalmamıştı. Sürekli kullandğım ve banyodan sonraki yumuşaklığını sevdiğim için resimdeki topçukları seçmeden avuçlayarak alıp çıktım artık kokuları ne çıkarsa bahtıma....

KİSS KİSS
PİNK BUNNY

5 yorum:

  1. güle güle kullan:)i love ürünlerini çok uygun fiyata almışsın ben baktığımda indirimle 10 tl idi.Ben de bu fiyata bulursam denemek istiyorum.Blogun hayırlı olsun,izleyicin oldum,bana da beklerim:)
    http://kozmetikturu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Sevgili kozmetik turu bulursam bir tanede senin için alırım tabiki yılbaşı hediyesi olarak. Bulduğumda iletişime geçelim pinkycim. Pinky pinky kal!

    YanıtlaSil
  3. yok canım söylemen yeter,ben Gratis'e sürekli gidiyorum zaten indirimde olunca kendim alırım:)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Selam canım sephoradan aldığın banyo yağı nasıl kullanılıyor? Bana hediye geldi ve anlamadım ://

    YanıtlaSil