17 Nisan 2013 Çarşamba

FLORMAR İLE PARLAYALIM..

     MERHABA PİNKYLERİM;
      Bugün benim için baya ilginç birgün oldu. Öğle saatlerinde, terzi için Akbatı Avm'ye uğramam ve bi süre 1.katta oyalanmam gerekti. Ne olduysa o an oldu işte; 1,5 yıldır önünden 40 kere geçipte, hiç orada olduğunu fark etmediğim  Flormar Mağazası ışık saçarak, klas bir şekilde aydınlandı karşımda:)) Demode bulduğum ve birkaç oje rengi haricinde yüzüne pek bakmadığım Flormar markasının süper havalı mağazasıyla ve  kaliteli bir ürün yelpazesiyle karşılaşmak bende biraz utanç, birazda şaşkınlık yarattı..
 
   
    Aklım çeşit çeşit ürünlerin arasında  bir gidip bir gelse de sonunda önümüzdeki yaz aylarını düşünerek seçimimi ''sağlıklı, parlak bir görünüm''den yana kullandım ve bu resimde gördüğünüz parçaları kombinleyip, aldım. Ve karşınızda ürünler hakkında ilk düşüncelerim Nara! Na! Naaaaam!!;
 




                      DELUXE SHİNE GLOSS STYLO VE SELECTİON LİPSTİCK ÇEŞİTLERİ;



Selection lipstick yukardan aşağı (24,21,32) Deluxe Shine Gloss soldan sağa (D33, D31)

     Soldan sağa doğru;
 
   1) Deluxe Shine Gloss Stylo rujlar: Aslında tam ruj sayılmazlar. Nemlendirme olarak  iyi, yumuşak, şeffaf renkli ve  yapışkanlık hissi uyandırmadan parlatıcı görüntüsü veren hoş bir yapıları var. Boyutları tam çantaya atmalık ve  gündüz makyajı ya da yaz akşamları için mükemmeller. Solda ki D31 çok koyu fuşya gibi dursada sürülünce böyle yumuşak bir pembe oluyor. Sağda ki D33 ilk bakışta turumcu gözüksede sürülünce şekerli şeftali oluyor rengi.. Adedi 15,75 tl. 
 
   2) Selection Lipstick rujlar: Bu rujları 2 adet ürün alana hediye veriyorlar. Ben 6 parça alışveriş yaptığım için 3 adet verdiler. Yapılarını iri simli ve kuru bulduğum için sevmesemde, görevli bayan '' rengini siz seçin, hediye edersiniz en azından.''  dediği için aldım.  Soldan sağa  32 simli mercan rengi, 24 simli kahve alt tonlu kırmızı ve 21 açık gül kurusu renklerini aldım. Normal satış fiyatı 12 tl'miş.
 
                                         PRETTY WOMEN COMPACT BLUSH-ON;
                                    Üst resim solda P116 ve sağda P115
     
     Resimler biraz ters olmuş ihihihi:) solda ki swatch turuncu- bronz olan P115 numaralı allığa ait. Sağdaki de simli pembe-mat kahve olan P116 numaralı allığa ait. İlk defa kullanacağım için kalıcılık ile fikrimi daha sonra belirteceğim. Şimdilik tek yorumum, çok ince simli oldukları için tenim bronzlaşınca pırıl pırıl ve harika duracaklarına inanıyorum özellikle P115'ten baya umutluyum.. Adedi fiyatı 10,50 tl.
 
                                        COLOR PALETTE 5'Lİ FAR VE DİPLİNER;



                               Far paletinin rengi 07, Dipliner ise 002 mavi

   Bu kadar yumuşak dokulu bir fardan bu matlık ve  renk performansını beklemiyordum, beni çok şaşırttı. En soldan ilk 3 rengin duruşu bana Naked Basic Paleti çağrıştırdığı için elim gitmişti bu palete. İyiki de gitmiş çünkü aldıktan sonra hemen kullandım ve  altında primer/far bazı olmadan 5 saat boyunca ne çizgilere toplanma nede yağlanma yapmadı göz kapağımda, tek kelime; bayıldım! bayıldım!bayıldım! Hemen yedekleyeceğim kendisini.. Far Paleti 16,50 tl

    Dipliner ise şöyle böyle diyebilirim, bu konuda baya karasız kaldım. Aşırı likit yapısından ve fırça şekli yüzünde sürmekte zorlanıp ne kadar nefret ettiysem, çizginin duruşu netliği ve rengine o kadar aşık oldum. Kahverengi gözlerimde mavi'nin bu tonu resmen patladı. Çok dikkat çeikici durduğu içinde ekstra gölge falan yapmaya gerek duymadım. Bakalım ilerleyen günlerde kesin fikrimi vereceğim bununla ilgili.. Dipliner 15,50 tl.
 
                                    FLORMAR SHİMMERİNG VÜCUT LOSYONU;
    Flormar'ın, kişisel bakım ürünlerine el attığını da bugün öğrenmiş, cahil cüheyla birisi olarak, satış görevlesinin önerisiyle aldım bu losyonuda. Altın rengindeki yumuşak losyonun içinde baya yoğun ince simler var. Zaten arkasına uyarı olarak ''sürdükten sonra bir süre emilmesini bekleyin, giyisilerinize bulaşabilir.'' ibaresi konmuş. Ben bacaklarımda kullanmayı seviyorum bu tarz ürünleri ama kokusundan dolayı dekolte bölgemde de kullanabilirim bunu. Eğer bath and body works Cashmer Glow kokusunu biliyorsanız, bana inanılmaz dercede onu anımsattı. Eğer bilmiyorsanız yanmış esmer şekerli taze şeftali suyu kokusu diyelim.. Bu yüzden simleri kalıcı olsun ya da olmasın sırf kokusu için bile alası geliyor insanın:)) Bu arada Fiyatı 11,75 tl
 
     İlerleyen günlerde yazıda düzeltmeler yapma ihtimalim yüksek olsada şimdilik aldıklarımdan memnunum diyebilirim pinkylerim. Bu arada yarın Marmara Park Bath and Body Works'e gideceğim kızlarla artık eve nelerle dönerim allah bilir;) ama gelecek  yazı kahramanım bugünden hazır, Sevgilerle pinky pinky kalın.
 
                                                                 Kiss!Kiss!Pink Bunny!
 


 
 
     

2 yorum:

  1. güle güle kullan canım hepsi harika görünüyor:))

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, kelebekler uçuştu içimde:))

    YanıtlaSil